​ Restyling van onze tuin

Posted by nadine 30-04-2018 0 Comment(s)

Ik ben één van de weinige vrouwen die geen groene vingers heeft en ik heb het talent dat ik zelfs een cactus nog dood kan laten gaan. Toch werd het tijd om onze tuin klaar te maken voor de zomer. Volgend jaar willen wij de tuin opnieuw laten bestraten, maar alles natuurlijk op z’n tijd.

Ik heb gekozen voor een buitenkleed van de intratuin. Dit kleed kan de hele zomer buiten blijven liggen, of er nu een regenbui aankomt of niet. Dat scheelt heen en weer gesjouw toch?Om de zithoek iets stoerder te maken koos ik voor een betonlook salontafel. Deze stoere tafel is van het merk House Doctor en vind je in twee verschillende maten in onze webshop. En zien jullie deze grote gieter? De tuincollectie van House Doctor is gevarieerd en erg trendy dus neem snel een kijkje!Italië is mijn favoriete land en ben ik altijd verliefd op alle olijfbomen. Om Italië naar Enschede te halen heb ik een eigen olijfboompje gekocht. Na een prijs onderzoek kwam ik erachter dat de boompjes het voordeligst zijn bij de Ikea.Deze moderne en vooral mooie House Doctor trolley is super praktisch, hij is eigenlijk voor binnen maar tijdens de zomerse dagen verplaats ik de trolley graag naar onze tuin! Plaats de bijbehorende wieltjes onder het kastje en hij staat geweldig in je keuken.Deze loungebank met antraciete kussens geeft een warme en toch stoere look en maakt de tuin helemaal af. Gooi er wat kussens op, zoals bijvoorbeeld deze Oyoy kussens en het is een geheel.Kijk hieronder naar alle producten die je in onze webshop kunt shoppen. Veel plezier met het opknappen van je tuin en op naar de zomer! Xoxo Nadine

Reageren?