Bezoekje van In De Buurt Enschede

Posted by nadine 26-03-2018 0 Comment(s)

Hoe leuk is het om via Instagram een bericht te krijgen met de vraag of ze bij mij thuis langs mogen komen omdat ze het interieur geweldig vinden. Afgelopen dinsdag was het zo ver en kwam In De Buurt Enschede bij mij langs om mij te interviewen over onze woning. Daarnaast kwam 1Twente mee om mij en ons huis te filmen. Natuurlijk sloegen de zenuwen flink toe. 
Ik ben twee dagen bezig geweest met het opruimen en schoonmaken van het huis. Alles moest spik en span zijn, logisch natuurlijk! Mijn vriend Klaas kwam de avond voor het intervieuw thuis en wist niet wat hij zag, ik citeer: "Is dit ons huis? Ik had geen idee dat het thuis zo schoon en netjes kon zijn. Hahahaha". 

Een uur van te voren dacht ik, shit ik moet wel wat verse bloemen in huis hebben! Hup op naar de bloemenwinkel om wat meer gezelligheid in huis te halen. Om 11:00 was het dan zo ver, er werd aangeklopt (want de bel doet het niet, en nee dit is geen Samson en Gert liedje) en ik liet de gezellige dames binnen. Gelukkig had ik direct een klik dus gingen de gesprekken erg soepel en waren mijn zenuwen binnen een minuut verdwenen. Ze hadden een aantal vragen voorbereid en ik kreeg het advies om niet direct in de camera te kijken. Voor mij is het erg makkelijk om te praten over ons interieur. Als iets je passie is kun je eindeloos door kletsen.

Hieronder lees je het interview en een link naar de website:

Nadine Mulder komt uit Enschede en groeide op in de Helmerhoek. Vijf jaar geleden ging ze op zoek naar een eigen huis. “Ik woonde hiervoor op Boswinkel en in de flat waar ik woonde werd het steeds onveiliger, daarom was ik op zoek naar een huis waar ik me thuis zou voelen. Ik ben nogal een angsthaas,” zegt Nadine lachend.

“De huizen in de Helmerhoek waren het qua bouwstijl net niet of het was te duur. Maar de huizen in ’t Hogeland hebben veel meer karakter, dat vind je niet zo snel in een andere wijk in Enschede,” vertelt Nadine. Dit rijtjeshuis in ’t Hogeland kwam op haar pad en ze bracht gelijk een bod uit. “Toen ik het huis zag, dacht ik ‘dit is het’, want het voelde zó goed.”

Nadine woont er nu samen met haar vriend Klaas en haar kat Tinder. Het is een fijne plek om te wonen. “Tegenover het huis zit een speeltuin, waar veel kinderen spelen en het dus gezellig is. Qua licht is het huis ook heel fijn en dat geeft een goed gevoel.”

Showroom
Nadine deed grafisch vormgeven en begon daarna met de verkoop van eigen ontworpen producten. Die hobby liep uit de hand en nu werkt ze fulltime voor haar eigen webshop voor interieur: Xcuseme. “Mijn huis is eigenlijk een soort showroom geworden, dus alles wat hier staat is te koop.” Nadine zet vaak nieuwe spulletjes in de woonkamer om die te fotograferen. “Soms vindt mijn vriend het nog wel eens lastig dat er zo veel verandert in huis.”Eigen huis
Nadine hoefde niet veel te verbouwen in het huis. “Wel zaten er verschrikkelijke behangetjes op de muur. Daarom heb ik alles gesausd en de vloeren van het huis zijn opnieuw gelegd. Ook de keuken is gesloopt en daar zit nu een nieuwe in. Ik ben twee maanden wel druk bezig geweest om te klussen, maar het is nu wel helemaal eigen,” vertelt Nadine. “Dit huis is echt ingericht zoals ik dat leuk vind en ik geniet er echt elke dag van.”A-symmetrische kast
De zithoek is favoriet bij Nadine. “Ik leef hier echt in. Ik kom hier heel graag thuis, omdat er veel kleur is en er is veel licht. Ook ben ik nu helemaal gek op de velvet look.” De roze velvet stoel die ze heeft, vindt ze heel tof. “Mijn nieuwste aankoop is die kast en ik ben er echt super blij mee. Het in elkaar zetten was nog een klusje, want hij is scheef.” Nadine vindt de kast zo leuk omdat hij niet symmetrisch is en veel verschillende levels heeft. “Hierdoor kan ik veel verschillende spulletjes uitstallen en er een gezellig hoekje van maken.”Persoonlijke touch
Nadine hecht niet zo veel waarde aan spullen. “Ik kan heel makkelijk iets vervangen. Het gaat meer om het gevoel wat je in een ruimte krijgt.” Gelukkig zit ze hiermee op één lijn met haar vriend. “Hij geeft meer om persoonlijke dingen, zoals foto’s. Om het iets persoonlijker in huis te maken, heb ik daarom de fotocollage die daar hangt gemaakt.” Ondanks dat er niet veel foto’s in huis hangen, voelt haar inrichting toch heel persoonlijk. “Ik zet hier geen dingen neer die ik zelf ook niet mooi vind en ik koop ook geen dingen in wat ik niet mooi vind. Het is juist persoonlijk omdat ik het zelf heb uitgekozen.” 

Dus neem snel een kijkje op: https://indebuurt.nl/enschede/wonen/woning-van-de-week/binnenkijken-bij-nadine-dit-huis-is-echt-ingericht-zoals-ik-het-leuk-vind~16548/
Hier vind je ook de video van 1Twente! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Xoxo Nadine

 

Reageren?