Laat de herfst maar komen!

Posted by nadine 24-09-2016 0 Comment(s)

Het is officieel herfst en ik vind het heerlijk! Ondanks dat ik echt een zonliefhebber ben kan ik ook echt uitkijken naar de lange donkere avonden, met de kaarsjes aan en een lekker dekentje op de bank, kijkend naar mijn favoriete Netflix series!Een nieuw seizoen betekent een nieuw interieur! Nu het weer kouder wordt en de blaadjes weer van de bomen vallen vind ik het erg leuk mijn interieur weer wat andere kleurtjes te geven! Guur herfstweer nodigt uit je het huis extra gezellig te maken, maar hoe doe je dat?!

Met deze tips and tricks maak je je huis herfstproof!

1. Met warme geuren creëer je erg snel een herfstig gevoel in huis! Of het nu geurkaarsen zijn of de geur van een zelfgebakken appeltaart!2. Hoe meer kussens, hoe knusser! Gooi je bank dus maar vol met verschillende exemplaren!3. Lampjes en lichtsnoeren maken een koude herfstavond ook een stuk gezelliger!4. Met vloerkleden creëer je een knus en gezellig gevoel in je ruimte. Of het nu de woonkamer, slaapkamer of je kantoor is! Een ruimte wordt gezelliger met een mooi vloerkleed!5. Met natuurlijke ruwe materialen geef je je interieur ook direct een herfstachtige uitstraling! Natuurlijk kun je zelf ook creatief zijn en aan de slag gaan! Ga op zoek naar mooie herfstbladeren en maak bijvoorbeeld een leuke slinger. Of gebruik wat washitape en plak de herfstbladeren op je muur!

Dus duik lekker het bos in en zoek daar je herfstinspiratie voor je interieur! Veel plezier en tot de volgende keer! Xoxo Nadine (www.xcuseme.nl)

Reageren?