Een kijkje in mijn kleurrijke woonkamer

Posted by nadine 09-11-2017 0 Comment(s)

Yay! Hier is het dan eindelijk…. mijn allereerste blog in een nieuw jasje! Vanaf nu gaan we een aantal mega leuke, extra projecten uitvoeren waaronder deze wekelijkse blogs. Hoe leuk? En omdat we jullie graag willen meenemen in mijn leven, houden we deze eerste blog lekker persoonlijk … namelijk, in mijn eigen woonkamer!Eerst even voorstellen… Mijn naam is Nadine, 28 jaar jong en ik ben eigenaresse van de webshop www.xcuseme.nl. De webshop is in 2014 gecreëerd vanuit mijn passie voor interieur en wonen. Ik heb een grafische achtergrond en een zwak voor alles wat te maken heeft met interior design. xcuseme.nl is een webshop met trendy interieur merken en innoverende producten. Ik ben tijdens mijn afstudeeropdracht begonnen met het opzetten van mijn eigen bedrijf. Ik kom uit een ondernemersgezin en ik ben besmet met het virus. Om jullie wat meer een kijkje te geven in mijn leven geef ik jullie via deze blog en mijn eerste vlog een rondleiding in mijn eigen huis. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Zoals je kunt zien bestaan de meubels in mijn woonkamer uit veel verschillende stoffen, materialen en kleuren. Toch is het erg belangrijk om deze kleuren en verschillende materialen in balans weten te houden. Op deze manier hou je de rust in je huis, maar is je interieur toch nét even anders dan anderen. Het blijft erg belangrijk dat je je eigen smaak kwijt kunt in je interieur, in dit geval mijn eigen smaak..Ik heb in mijn woonkamer een balans gemaakt tussen een aantal pastel tinten. De kleuren licht grijs, zacht roze, groen/donker groen en mosterd geel zijn kleuren die niet vaak door mensen gecombineerd zullen worden in dezelfde ruimte. Toch kunnen deze kleuren erg leuk samen gebruikt worden, zolang je maar een goede balans weet te vinden. We kunnen wel stellen, bij het inrichten van een ruimte is balans het hoofdaspect. Door deze tinten samen te gebruiken creëer je veel warmte binnen in je woonkamer. Mijn woonkamer is voor mij een ruimte waar ik wil ontspannen en genieten na een lange werkdag of waar ik samen kan zijn met familie. Daarom vind ik het belangrijk om doormiddel van kleur en materiaal dit gevoel te creëren.En laten we nog even stilstaan bij mijn roze velvet stoel.. hoe tof is deze?! Velvet is helemaal in dit seizoen en mocht je denken, een velvet stoel? Dat is toch niet tijdloos? Je kunt wanneer je bent uitgekeken op de stof van de stoel, de stoel gewoon laten stofferen.
Persoonlijk vind ik dat accessoires erg goed helpen bij het nog nét even gezelliger maken van je woonkamer. Door dezelfde kleurstelling te gebruiken in je accessoires creëer je een geheel. Hoe leuk zijn bijvoorbeeld de kaarshouders? Ik heb gekozen voor een basis kleur voor de kaarshouder om er vervolgens een fellere kleur kaars in te doen. Dit kun je elke keer blijven veranderen en dat hoeft ook helemaal niet duur te zijn.

Tip: verander zo nu en dan een klein accessoire, bijvoorbeeld de kleur van je kaarsen. Helemaal niet duur, maar zorgt toch al snel voor een ander interieurbeeld.

Waar komt alles vandaan?
De grijze bank: deze heb ik gekocht op Wehkamp.nl
De velvet, roze stoel: ook gekocht op Wehkamp.nl
De bijzettafeltjes in wit en zwart: te koop in onze webshop
Het ananas accessoire: te koop in onze webshop
De zwarte lantaarn: te koop in onze webshop
De zwarte triangle kandelaar: te koop in onze webshop
 

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van de eerste blog vinden. Laten jullie een berichtje achter? Eventuele vragen en tips zijn natuurlijk ook altijd welkom. En vergeet niet, er komen nog veel meer leuke nieuwe dingen aan… blijf vooral op de hoogte! Xoxo Nadine

Reageren?

Volg ons op Instagram
Goedemorgen💝! YAY, het is weer tijd voor een nieuwe WINACTIE! In samenwerking met @juudithhome kun je dit theesetje winnen (3 schaaltjes en de theepot van House Doctor en de To Go mok van Nicolas Vahé)! Hoe maak je kans? Volg mij en @juudithhome en tag in het vanochtend geplaatste bericht van @juudithhome twee vrienden die theeleuten zijn. That's it😁!!! Volgende week zondag maakt Judith de winnaar bekend😘. Fijne zaterdag allemaal! 💝
•
•
•
•
•
#win #winactie #giveaway #housedoctor #nicolasvahe #xcuseme #webshop Zo blij met mijn zelfgemaakte fotoposter😍! Klaas vond dat er meer foto's in huis moesten hangen... Mocht jij er ook eentje willen voor €39,95 stuur mij dan een PB! Ook ben ik weer begonnen met andere posters zoals die naast de fotoposter hangt! Binnenkort verkrijgbaar in de webshop😁
•
•
•
•
•
#xcuseme #webshop #photowall #poster #interior #interieurstyling #interieur Bijna weekend! Vanavond ga ik naar de bioscoop met @lanile 😁 en morgenavond gaan we richting Groningen voor het feestje van lieve @culitreats culitreats 🍾! Hebben jullie nog leuke plannen? P.s. Deze muursticker van #draadzaken shop je in onze webshop voor maar €23,99!
•
•
•
#xcuseme #webshop #muursticker #housedoctor #interior #interiordesign #interiorinspo #interiorforyou #interiorlovers #interiorwarrior #interiordetails #homestyle #interieur #interiorarchitecture #interiordecor #homedecor #homeinspiration #homestyling I LOVE PLANTS! 😁 deze plantenhangers en andere woonaccessoires shop je in de webshop 😍 link in bio! Fijne dag allemaal✨! Klaas en ik hebben vandaag en dagje vrij en gaan naar de sauna! 😁 Hebben jullie de mega sale in onze webshop al bekeken? Link in bio 😘 Fijne avond lieve mensen!!! Ik duik een avondje met deze knapperd en vriendlief op de bank 😁! #xcuseme #noorseboskat #webshop Yaaaay! Door de sneeuw is het huis vandaag heel erg licht! Deze mooie #oyoy kussens zijn nieuwe collectie en vind je in de webshop 😍 MEGA SALE!!! Ook de Uitgeverij Snor boeken shop je in onze sale! De Cluse horloges zijn bijna uitverkocht dus wees er snel bij!!! 😁 Wat een geweldige avond!!! Een huiskamerconcert van @pleunbierbooms 😁! Wat een lieve en mooie meid, maar vooral wat een GEWELDIGE zangeres💝 ! Mega bedankt voor de mooie avond! Shop je favoriete Cluse horloge met 30% KORTING in de webshop! Wees er snel bij want ze zijn bijna uitverkocht 😁! #xcuseme #webshop #bloomingville #horloges #watches #clusewatches #cluse