Nog even genieten van je tuin!

Posted by nadine 14-09-2016 1 Comment(s)

Na een teleurstellende zomer mogen wij de afgelopen weken toch echt niet klagen! Als ik op de fiets zit zie ik alleen maar vrolijke mensen, ruik ik de barbeques en hoor ik de gezelligheid. Dankzij de heerlijke temperaturen kunnen wij nu nog lekker lang tafelen of relaxen op onze loungesets. Hoewel de herfst er toch echt aan zit te komen is het toch wel heel erg lekker om nog volop van de tuin te kunnen genieten! Voor mij is dit een reden om met een glas wijn in de hand en een pizza op schoot toch even terug te blikken op een zomer vol inspiratie en veel mooie tuin kiekjes! 

Als je geluk hebt, heb je een tuin om heerlijk in te relaxen en waar je veel barbeques en feestjes in kunt geven!House Doctor heeft zich dit seizoen weer overtroffen met deze geweldige loungesets! Met een paar lichtjes maak je de zomeravonden nog knusser!Deze handige Trolley is ook van het hippe Scandinavische merk House Doctor. De trolley is gemaakt van geperforeerd zwart metaal en heeft een modern en luchtig design. De trolley kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Zet 'm bijvoorbeeld in de tuin, woonkamer naast de bank of in de keuken vol met alle voorraadpotten en kookboeken. Doordat deze trolley voorzien is van wieltjes is deze erg makkelijk verrijdbaar. Super praktisch dus!
Creëer gezellige warme zomeravonden in je tuin met deze vuurschaal. Ook als de temperaturen iets koeler worden kun je nog heerlijk lang in de tuin zitten. De vuurkorf is gemaakt van ijzer met een zwarte poedercoating. De schaal is erg makkelijk los te halen van de onderkant van de vuurkorf!Geniet nog even van het heerlijke weer en de lange zomeravonden! Tot de volgende keer. XOXO Nadine (www.xcuseme.nl)

1 Comment(s)

Elisa van Dam:
19-10-2016, 02:53:16 PM, www.deens.nl
Reply

Leuke inspiratie blaadjes! Vanochtend ben ik nog zeiknat geregend en nu is het weer stralend weer, ik hoop nog een paar dagen in mijn tuin door te mogen brengen hahaha.

Nadine:
28-10-2016, 10:29:51 AM

Ik ben vandaag zeiknat geregend en moest direct aan je berichtje denken haha! Fijne dag!!

Reageren?