Posters in je interieur

Posted by nadine 08-03-2018 0 Comment(s)

Vandaag laat ik jullie zien hoe je posters kunt combineren in verschillende ruimtes in je huis. Zelf heb ik in de woonkamer een aantal posters in verschillende formaten neergezet en ik wil jullie laten zien dat je in alle ruimtes van je huis makkelijk extra sfeer kunt creëren.
 Wat je sinds een paar maanden heel veel ziet is een posterwand. Het woord zegt het al, een wand vol met ingelijste posters en ik vind het mega tof! Je kunt er voor kiezen om allemaal zwart wit posters te doen om rust te creëren. Wil je toch iets meer opvallen? Kies dan voor het toevoegen van één gekleurde poster. Door te spelen met verschillende stijlen en kleuren wordt de muur speels en geheel naar eigen smaak. Je kunt dus helemaal los gaan!Posters met planten zijn het helemaal in 2018! Het creëren van een urban jungle in je interieur is iets wat ik jullie al vaker heb laten zien. Maar op deze manier kun je een urban jungle in je huis creëren zonder dat je de planten water hoeft te geven, ideaal dus!! Ik krijg het namelijk elke keer weer voor elkaar om mijn planten dood te laten gaan. Dit is dus dé ideale oplossing voor de mensen zonder groene vingers.Dit vind ik persoonlijk heel erg gaaf. Plaats het blad van een echte (of neppe plant) achter het glas. Je kunt kiezen voor een fotolijst die aan beide kanten van glas is. Of kies voor een normale fotolijst, plaats een wit dik papier aan de achterzijde en leg daar het blad op. Het ziet er erg leuk uit en het is erg origineel.Ik ben helemaal fan van de letterborden van Funkk. Deze shop je vanaf nu in de webshop dus neem snel een kijkje. Het combineren van letterborden met posters geeft een heel leuk en speels effect!Je kunt er ook voor kiezen om de posters niet aan de muur op te hangen, maar gewoon op de grond neer te zetten.
 Dit zijn al mijn tips om je posters zo leuk mogelijk te combineren in je interieur. Neem snel een kijkje naar de posters die wij verkopen en misschien zie jij er iets leuks tussen!

Reageren?