Restyling van de slaapkamer

Posted by nadine 01-03-2018 0 Comment(s)

De woonkamer was nog niet klaar of ik had alweer het volgende project bedacht. Ik heb de laatste tijd echt iets met gekke behangetjes. Vroeger vond ik behang oudbollig maar het is helemaal terug van weggeweest en het liefst heb ik op alle kamers in onze woning een ander behangetje!In 2017 was een gek behangetje al niet meer weg te denken uit je interieur maar in 2018 zie ik het om mij heen steeds vaker toegepast worden. De keuze is reuze en veel merken hebben de meest bijzondere printjes. Open Instagram of Pinterest en je wordt gebombardeerd met de leukste ideeën en toepassingen!Mijn voorkeur gaat uit naar het merk Photowall. Dit merk verkoopt betaalbaar behang, het wordt op maat gesneden en inclusief alle behang benodigdheden bij je thuis afgeleverd. Super makkelijk dus! De enige voorbereiding die nodig is, is het goed afnemen van de gewenste muur en het lijm mengen met water. Het lijm wordt rechtstreeks op de muur gesmeerd. Een kind kan de was doen! Het behang wordt afgeleverd in een aantal banen. Deze banen zijn genummerd en zo kun je precies zien welke baan in welke volgorde moet worden opgeplakt.Voor onze slaapkamer heb ik een urban jungle print uitgekozen. Deze print geeft mij het gevoel alsof ik ergens midden in de rimboe belandt ben en een gevoel van vrijheid! Daarnaast heb ik er voor gekozen om nog wat planten in de kamer te plaatsen zodat het thema compleet is. Daarnaast zijn planten in huis ook erg goed voor de luchtcirculatie dus dat is mooi meegenomen.

Het hoofdeind van ons bed is 5 jaar geleden gemaakt van euro pallets. De ombouw van het bed moest hier natuurlijk bij passen en is op dezelfde manier bewerkt als de pallets zodat het één geheel is. De mat gouden plantenhanger is van de nieuwe collectie van Bloomingville and I LOVE IT! De plantenhanger geeft een luxe uitstraling aan de slaapkamer en maakt het plaatje compleet. Hieronder deel ik graag nog wat meer behang inspiratie voor de slaapkamer:)!

Reageren?